Interaktív kijelzők

Miért válaszd az AG Neovo interaktív kijelzőket?

Az interaktív kijelző olyan többujjas vezérlést támogató érintőképernyős megjelenítők, amelyek beépített operációsrendszerrel rendelkeznek, így a felhasználók bármely más eszköz használat nélkül hozzáférhetnek a tartalmakhoz, csapatmunkát végezhetnek illetve interakcióba léphetnek a kijelzőn megjelenő tartalmakkal ujjaik vagy épp érintőtoll segítségével.  A minden elemében okosnak titulálható eszközök lehetővé teszik több alkalmazás futtatását és más felhasználókkal való kapcsolatfelvételt.

Az AG Neovo Meetboard® interaktív kijelzői mindent tartalmaznak ahhoz, hogy bemutathassuk ötleteinket és hogy hatékonyan mehessenek végre a megbeszélések, tárgyalások. A 65″, 75″ és 86″ közötti átmérőjű interaktív kijelzők digitális táblaként is alkalmazhatóak, vezeték nélkül küldhetünk ki rájuk tartalmakat, rengeteg alkalmazással kompatibilisek, így a alkalmazása megannyi előnnyel jár üzleti találkozók, konferenciák, ötletbörzék vagy épp a tantermi órák folyamán.

MEETBOARD® IFP széria

Véknyított interkatív kijelzők

A Meetboard® széria interaktív kijelzői intuitív és egyszerű felületet biztosít az ötleteléshez és a hatékony megbeszélésekhez. Különböző alkalmazásokkal integrálva lehetővé teszik a megjegyzések készítését, irodai fájlok megosztását, a videokonferenciákat és a mobileszköz kijelzőjének tükrözését az interaktív kijelzőre.

Válogass kiemelt AG Neovo interaktív kijelzőink között!

IFP széria
AG Neovo IFP-6502
IFP széria
AG Neovo IFP-7502
IFP széria
AG Neovo IFP-8602

Találd meg a hozzád legjobban illeszkedő kijelzőt!

Nem találod amit kerestél, vagy csak szeretnéd szakértő kollégánk segítségét kérni,
hogy megtaláld a legideálisabb terméket? Vedd fel velünk bátran a kapcsolatot!